KALISHA DULL SATIN TUDUNG BAWAL

KALISHA MATTE DULL SATIN
TUDUNG BAWAL

Item adalah pre-order yang bermaksud, kami perlukan tempoh untuk siapkan tempahan anda. Tak lama pun uols. Paling cepat, 3 hari bekerja selepas dah confirm payment dari uols, kita akan pos. Paling lambat pun 5 hari bekerja selepas dah confirm payment dari uols. Tunggu apa lagi? Jom order cepat. Kami buat eksklusif untuk anda.


Tudung bawal KALISHA dari material Heavy Matte Dull Satin yang 100% tidak jarang. Jadi, tak perlu nak pakai inner neck lagi kan. Ada lagi, tudung ni tidak licin seperti satin biasa dan tidak shining yang over macam satin biasa. Paling best, bila dipakai, jatuh terletak je atas bahu sebab kain ni tak ringan dan mudah dibentuk

POSTAGE (1-2 pcs):
❀ Semenanjung - RM6
❀ Sarawak - RM9
❀ Sabah - RM10


CIRI-CIRI KALISHA:
Squircle (2 bucu bulat, 2 bucu tajam)
❀ Boleh request untuk semua bucu tajam (Free ajer)

Color might a bit vary due to lighting













POSTAGE (1-2 pcs):
❀ Semenanjung - RM6
❀ Sarawak - RM9
❀ Sabah - RM10


CIRI-CIRI KALISHA:
❀ Squircle (2 bucu bulat, 2 bucu tajam)
❀ Boleh request untuk semua bucu tajam (Free ajer)

Color might a bit vary due to lighting





PENGHANTARAN


Kami menggunakan servis PosLaju Malaysia

Setiap item yang dihantar akan sampai kepada pelanggan dalam tempoh 1 ke 3 hari
(*bergantung kepada lokasi)
No rujukan item (tracking number) akan diberikan setelah urusan jual beli selesai



INSTAGRAM : @muslimahtudunghijab
(http://instagram.com/muslimahtudunghijab)

FB PAGE : Kedai Tudung Bawal Online
(http://www.facebook.com/KedaiTudungBawal)

BLOG:
➲ Pre-order Tudung & Wide Shawl
(http://alyahijabcoutures.blogspot.com)

➲ Ready-stock Tudung & Wide Shawl
(http://alyahijabcouture.blogspot.com)
Share on Google Plus

About Admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 comments:

Post a Comment